BlaBlaa

ZEg op alles je mening , maak plezier en Leute


  according to jim

  Deel

  Gast
  Gast

  according to jim

  Bericht van Gast op zo jul 13, 2008 12:22 pm

  Jim(James Belushi) is een typisch amerikaanse machoman die ontzettend veel van zijn vrouw Cheryl(Courtney Thorne-Smith) en zijn drie kinderen Ruby(Taylor Atelian),Gracie(Billi Bruno) en Kyle(Conner Rayburn) houd.
  Samen met zijn beste vriend én schoonbroer Andy(Larry Joe Campbell) werkt hij als voorman in de bouwsector en samen spelen ze ook in een amateursbandje dat geregeld oefent in Jim´s garage.
  Dana(Kimberly Williams-Paisley) is de zus van Cheryl en Andy en heeft een ongelooflijke hekel aan haar schoonbroer Jim.ze kan het dan ook niet nalaten om hem en haar broer bij de minste kans te beledigen op haar eigen sarcastische manier en om hen voor schut te zetten.
  Door zijn macho houding,zijn koppigheid en zijn rotsvaste overtuiging dat mannen zich enkel moeten bezighouden met dat waar mannen voor gemaakt zijn(sport,werken,drinken) en zijn eergevoel komt hij steevast in de problemen en verzint hij de ene smoes na de andere en roept hij steeds de hulp in van Andy(die tegen beter weten in toch altijd klaarstaat voor zijn beste vriend) zodat zijn vrouw er niets van te weten komt wat uiteraard leid tot komische situatie´s.
  according to Jim is elke weekdag te volgen op VT4.tegenwoordig staat het geprogrammeerd tussen de 2 simpsonsafleveringen

  Gast
  Gast

  Re: according to jim

  Bericht van Gast op ma sep 29, 2008 1:57 pm

  blijkbaar ben ik de enige die dit volgt.
  mijn collega lange peter is ook een verstokte fan van deze reeks

   Het is nu ma jan 21, 2019 6:58 am